Miso mugi ječmen 345 g BIO MUSO
Kód: C01.460011Související produkty
Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso nebo na dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.
Miso polévka patří k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. Mugi miso je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Tento produkt společnost Muso vyrábí ve dvou variantách - standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější).
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
SÓJOVÉ boby*, JEČMEN* 30 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek, Sója
Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení:
Sójový výrobek - miso.
Země původu:
Japonsko
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asijská ochucovadla - shoyu, tamari, miso pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.375 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>606kJ/143kcal. Tuky:0,2g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:22,0g. z toho cukry:7,0g. Vláknina:6,0g. Bílkoviny:10,0g. Sůl:12,2g</p> |
Složení produktu: | SÓJOVÉ boby* 36 %, JEČMEN* 30 %, voda, jedlá mořská sůl, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 487 |
Země původu: | Japonsko |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 4958325000310, 8595016501112, 8595016549992 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2020-11-01T23:00:16 --><p>Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na <a href="https://www.youtube.com/watch?v=JINfUgYLE7w&t=14s">video</a>.</p><p>Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. <strong>Mugi miso</strong> je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok. <br /><br />Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. <br /><br />Tento produkt společnost Muso vyrábí ve dvou variantách - standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější).</p><p>Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.<br /><br />Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem <a href="https://www.countrylife.cz/bioserial">bioseriálu</a>.</p> |
Návod k použití: | Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát. |
Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>606kJ/143kcal. Tuky:0,2g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:22,0g. z toho cukry:7,0g. Vláknina:6,0g. Bílkoviny:10,0g. Sůl:12,2g</p> |
Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong>Sójový výrobek - miso. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.