Lyofilizované borůvky BIO
Kód: V01.1247Související produkty
Detailní popis produktu
Mrazem sušené borůvky v BIO kvalitě. Zachovají si nejen skvělou chuť, ale i vysoký obsah vitamínů, minerálů a antioxidantů.Borůvky jsou bohaté na antokyany, zodpovědné nejen za jejich barvu, ale hlavně za jejich antioxidační vlastnosti. Obsahují také vitamíny C, A a kyselinu listovou. Z minerálů hlavně draslík, vápník, železo a zinek. Mají i vysoký obsah vlákniny.
Přispívají ke zdraví močových cest, správné funkci zažívání a střev a obranyschopnosti organismu.
Použijete je do kaší, k přípravě muffinů, koláčů a dalších dezertů, do lámané čokolády, ale skvěle poslouží i samotné jako rychlá svačina.
Lyofilizace je šetrný proces sušení ovoce mrazem. V ovoci díky němu nezůstane téměř žádná voda, což zaručí dlouhou trvanlivost. Téměř beze změny ale zůstává chuť i barva a především obsah vitamínů a minerálů.
Aby si borůvky zachovaly po otevření své vlastnosti, nevystavujte je vlhkosti. Doporučujeme buď balení rychle spotřebovat, nebo uzavřít do vlastní vzduchotěsné nádoby, která nepropouští světlo.
Složení: 100% BIO lyofilizované borůvky
Nutriční hodnoty
100 g
Energ. hodnota
1476 kJ / 350 kcal
Tuky
1,8 g
z toho nasycené
< 0,1 g
Sacharidy
72 g
z toho cukry
60 g
Vláknina
14 g
Bílkoviny
4,2 g
Sůl**
0,02 g
** Přirozeně vyskytující se sodík
Skladujte v suchu, v uzavřeném obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované ovoce neboli ovoce sušené mrazem |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.