Lívance ječné 250 g BIO PROBIO
Kód: C01.240043Související produkty
Detailní popis produktu
Směs na lívance skvělého složení – obsahuje celozrnnou ječnou mouku, ovesné vločky, je bez cukru, oslazena syrovátkou. Příprava je snadná a rychlá - směs se pouze smíchá s vodou a lívanečky se smaží na oleji.
Základ lívanců tvoří celozrnná ječná mouka, ve které je zachováno nejcennější bohatství obilného zrna - minerální látky, vitaminy a vláknina z obalových vrstev zrna. U bílých mouk jsou tyto látky odstraněny. Ječmen je velmi odolná rostlina a tuto svou odolnost a vitalitu přenáší i do potravin, které jsou z něho vyrobené. Spolu s ovesnými vločkami jsou zdrojem dlouho a rovnoměrně uvolňující se energie. Ječné lívance tak mohou být vynikající snídaní na začátku náročného dne nebo vydatným hlavním jídlem. Nejsou doslazovány cukrem, přesto jsou slaďoučké. Jemnou sladkost jim totiž dodává přirozeně sladká syrovátka.
Složení:
Celozrnná mouka JEČNÁ* 60 %, sušená SYROVÁTKA*, OVESNÉ vločky* 16 %, prášek do pečiva (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinný kámen, jedlá soda), mořská sůl. Může obsahovat stopy sezamu, skořápkových plodů a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek, mléko
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Směs vsypeme do mísy, zalijeme 350 ml studené vody a dobře promícháme. Těsto necháme 5 minut odpočinout. Na rozehřátém lívanečníku nebo na pánvi potřené olejem lijeme těsto tak, aby vznikly cca 1 cm vysoké lívanečky. Smažíme po obou stranách dozlatova.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1420kJ/340kcal. Tuky:1,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,3g. Sacharidy:65,0g. z toho cukry:11,0g. Vláknina:9,8g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:1,4g</p> |
Složení produktu: | Celozrnná mouka JEČNÁ* 60 %, sušená SYROVÁTKA*, OVESNÉ vločky* 16 %, prášek do pečiva (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinný kámen, jedlá soda), mořská sůl. Může obsahovat stopy sezamu, skořápkových pldů a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 122 |
Země původu: | EU / Mimo EU |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8595582424631, 08595582424631, 08594008910413, 8594008910413, 8594008910406, 8595582424624 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2014-04-06T19:30:41 --><p>Základ lívanců tvoří celozrnná ječná mouka, ve které je zachováno nejcenější bohatství obilného zrna - minerální látky, vitaminy a vláknina z obalových vrstev zrna, které jsou u bílých mouk odstraněny. Ječmen je velmi odolná rostlina a tuto svou odolnost a vitalitu přenáší i do potravin, které jsou z něho vyrobené. Spolu s ovesnými vločkami jsou zdrojem dlouho a rovnoměrně uvolňující se energie. Ječné lívance tak mohou být vynikající snídaní na začátku náročného dne nebo vydatným hlavním jídlem. Nejsou doslazovány cukrem, přesto jsou slaďoučké. Jemnou sladkost jim totiž dodává přirozeně sladká syrovátka.</p> |
Návod k použití: | Směs vsypeme do mísy, zalijeme 350 ml studené vody a dobře promícháme. Těsto necháme 5 minut odpočinout. Na rozehřátém lívanečníku nebo na pánvi potřené olejem lijeme těsto tak, aby vznikly cca 1 cm vysoké lívanečky. Smažíme po obou stranách dozlatova. |
Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1420kJ/340kcal. Tuky:1,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,3g. Sacharidy:65,0g. z toho cukry:11,0g. Vláknina:9,8g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:1,4g</p> |
Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong>Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu. |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.