LifeLike Arašídová mouka 500 g

Kód: D01.13514
76 Kč / ks
Skladem - odesíláme do 3 dnů
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení
Nepražená, jemně mletá arašídová mouka pouze z ořechů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Arašídový mouka je ideální pro aktivní lidi, protože je dobrým zdrojem bílkovin. Nic jiného není přidáno během procesu výroby, takže se jedná o čistě přírodní a zdravou volbu. Vhodné pro pečení všech druhů dezertů a tam, kde chcete nahradit za klasickou mouku.

Arašídy nebo burské ořechy jsou plodem roztliny podzemnice olejné – nejsou však ořechy, ale luštěniny. I přesto že jsou považovány za energeticky vydatné ( mají vysoký obsah tuku a kalorií ) mohou snižovat hladinu cholesterolu, triglyceridů, aniž by způsobily navýšení tělesné hmotnosti. Navíc skvěle udržují kontrolu nad hladinou cukru v krvi, posilujé paměť ( díky vitamínu B3 – zlepšují fungování mozku ) a obsahují antioxidanty.

Arašídy obsahují dobrý tuk , která pomáhá tělu, trávení a celkovému správnému chodu těla. V neposlední řadě v nich najdeme spostu vitamí­nů jako například – B1, B2, B3, B6 a minerálůželezo, vápník, hořčík, fosfor, draslík a sodík.

  • bez lepku
  • vegan
  • bez přidaného cukru
  • ideální na pečení

Země původu ořechů: Argentina

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
Energetická hodnota 2 448 kJ / 585 kcal
Tuky 49,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g
Sacharidy 21,5 g
- z toho cukry  4,1 g
Bílkoviny  23,7 g
Vláknina 2,2 g
Sůl < 0,10 g

Složení:

100 % arašídy loupané - mleté.

Upozornění:

Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu. Alergeny jsou zvýrazněny tučně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechové a kokosové mouky
Forma: sypká
Obsah bílkovin: 11 % - 29 %
Hmotnost/Objem: 500 - 999 g (ml)
Dietní omezení: Bez lepku, Vegan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: