Kaše ovesná Nomina 300 g NOMINAL
Kód: C01.232008Související produkty
Detailní popis produktu
Instantní kaše jsou skvělou variantou nejen pro vaše snídaně. Jejich přednosti je rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Tipy a recepty na použití ovesné kaše:
- snídaně
- dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
- koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
- knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
- pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek
Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna ovesné. Vaší fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.
Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
Složení:
OVES 60 %, kukuřičná krupice.
Alergeny:
Lepek
Skladování:
Skladujte v suchu vždy dobře uzavřené.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek - obilná instantní kaše.
Příprava / určení:
Do teplého mléka či vody vmícháme cereální kaši Nomina, až docílíme požadované hustoty. Necháme 2–3 minuty odstát.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovesné kaše |
---|---|
Hmotnost: | 0.344 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 1560 kj / 369 kcal |
Tuky: | 4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g |
Sacharidy: | 68 g |
z toho cukry: | 1 g |
Bílkoviny: | 12 g |
Sůl: | 0,02 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.