Detailní popis produktu
Ghí je plnohodnotná alternativa tuků. Vzniká dlouhým a pomalým vařením, při kterém se odpaří veškerá voda a odstraní se mléčná bílkovina. Vzniká tak čistý máselný tuk, který si zachová výraznou máselnou chuť a vůni.Použití: Ghí používáme mimo jiné ke smažení, pečení, vaření, dušení, zjemnění pokrmů, do polévek, omáček, pomazánek a sladkých moučníků.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Másla na smažení |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Výrobek ČR: | 1 |
nutrition_energy: | 883 |
nutrition_fats: | 99,8 |
nutrition_fats_percent: | 142,57 |
nutrition_mk: | 65 |
nutrition_mk_percent: | 325 |
nutrition_carb: | 0,1 |
nutrition_carb_percent: | 0,04 |
nutrition_sugar: | 0,1 |
nutrition_sugar_percent: | 0,11 |
nutrition_proteins: | 0,1 |
nutrition_proteins_percent: | 0,2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.