Detailní popis produktu
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachová svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
Bez éček: | 1 |
Bez lepku: | 1 |
Bez palmového oleje: | 1 |
Bez přidaného cukru: | 1 |
Vegan: | 1 |
Velikost balení: | 30 g |
nutrition_energy: | 279 |
nutrition_fats: | 0,7 |
nutrition_carb: | 65 |
nutrition_sugar: | 51 |
nutrition_proteins: | 3 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.