Indiana Jerky Chicken 90 g original
Kód: D01.13925Související produkty
Detailní popis produktu
Jerky obecně označuje syrové maso, ze kterého je odstraněn tuk a následně je nakrájeno a vysušeno. Indiana Jerky jako takové pak náš náčelník vyrábí podle starých indiánských receptur.
Indiana Jerky jsou tence nakrájené plátky libového masa, dále marinované, sušené a zauzené. Sušení probíhá několik hodin tak, aby si výchozí surovina zachovala jak přirozenou chuť masa, tak svou šťavnatost a pružnost.
Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky. Je to lehká, na dotek nemastná pochoutka, která obsahuje vysoké množství proteinů a jen minimum tuku.
Pro výrobu byl zvolen závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy.
Přednosti:
- vysoký obsah bílkovin
- nízký obsah tuku
- minimum cukru
- bez lepku
- bez přidaných glutamátů
- sůl z mrtvého moře
- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g kuřecího masa
Tabulka nutričních hodnot:
25 g | 100 g | |
Energetická hodnota | 251 kJ | 1005 kJ |
Energetická hodnota | 60 kcal | 238 kcal |
Tuky | 0,9 g | 3,4 g |
z toho nasycené | 0,3 g | 1 g |
Sacharidy | 0,3 g | 1,3 g |
z toho cukry |
< 0,5 g |
< 0,5 g |
Bílkoviny | 13 g | 50 g |
Sůl | 1 g | 4,10 g |
Složení:
Kuřecí maso, jedlá sůl, mořská sůl 0,2 %, bílkovinný sojový hydrolyzát, kvasnicový extrakt, kvasnýž vinný ocet, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Upozornění:
Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 °C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu. Po otevření spotřebujte do 72 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost/Objem: | 100 - 499 g (ml) |
Kategorie: | sušená masa |
Dietní omezení: | Bez laktózy, Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.