Hraška vanilková bezlepková 250 g CERIA

Kód: C01.243041
55 Kč –9 %
Hraška vanilková bezlepková 250 g CERIA
55 Kč –9 % 50 Kč 200 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Hrachová směs ochucená přírodní vanilkou. Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Skvělá náhrada vajec v těstech, ve kterých zlepšuje soudržnost. Je vhodná pro usnadnění přípravy moučníku především z celozrnné a bezlepkové mouky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrachová směs ochucená přírodní vanilkou. Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Skvělá náhrada vajec v těstech, ve kterých zlepšuje soudržnost. Je vhodná pro usnadnění přípravy moučníku především z celozrnné a bezlepkové mouky.

Využití

  • kynutá těsta i s kypřícím práškem - ať už použijete droždí nebo kypřící prášek, hraška dobře nahradí vejce v obou případech
  • palačinky - místo vajec přidejte hrašku a budete mít výtečné palačinky s vůní vanilky
  • sladká omáčka - pro sladké nákypy a žemlovky lze použít omáčku připravenou z vanilkové hrachové směsi, nákyp se díky omáčce spojí i bez vajec
  • obalování - dokonce můžete v těstíčku z této směsi obalit ovoce, které následně osmažíte

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, směsí pro obalování a ochucování. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. 

Složení:
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření.

Skladování:
Na suchém místě.

Legislativní zařazení:
Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 0.256 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1452 kj / 343 kcal
Tuky: 3,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 53,5 g
z toho cukry: 1,7 g
Bílkoviny: 18 g
Sůl: 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: