Hraška na zahušťování bezlepková 1 kg CERIA
Kód: C01.243020Související produkty
Detailní popis produktu
Hraška vychází z rodinné tradice a jedná český produkt. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.
Využití:
- zahušťování - polévky, omáčky, šťávy
- náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
- pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
- obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autorkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení:
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.
Skladování:
Skladujte na suchém místě.
Legislativní zařazení:
Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.
Příprava / určení:
Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky. Hraška je dobře stravitelná a nemá nahořklou chuť po hrachu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přísady na vaření a pečení - droždí, bujóny, kypřící prášky, hrašky, vanilka |
---|---|
Hmotnost: | 1.008 kg |
Výživové údaje na 100 g: | |
Energetická hodnota: | 1423 kj / 337 kcal |
Tuky: | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,1 g |
Sacharidy: | 54 g |
z toho cukry: | 1,8 g |
Bílkoviny: | 17 g |
Sůl: | 0,82 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.