Hrášek sterilovaný 340 g BIO RAPUNZEL
Kód: C01.341086Související produkty
Detailní popis produktu
Tento sterilovaný hrášek se pěstuje podle pravidel ekologické zemědělství v Itálii. Mladý hrášek se zpracovává v oblastí vypěstování, vyloupe se, umyje zavaří v solném roztoku do plechovek. Chuť tohoto hrášku je přirozená a čerstvá díky rychlému zpracování do 5 hodin od sklizně.
Hrášek se skvěle hodí do salátů, omelet, polévky, jako příloha či do různých zeleninových a luštěninových směsí.
HMOTNOST: 340 g/280 g váha odkapaného podílu
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: hrášek z kontrolovaného ekologického zemědělství, voda, mořská sůl.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 296 kJ/70 kcal |
---|---|
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 9,8 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Vláknina | 3,4 g |
Bílkoviny | 5,2 g |
Sůl | 0,30 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hrášek sterilovaný ve slaném nálevu. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
IT-BIO-008
Zemědělská produkce Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hrách |
---|---|
Hmotnost: | 0.34 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | ANO |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>296kJ/70kcal. Tuky:0,4g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:9,8g. z toho cukry:1,0g. Vláknina:3,4g. Bílkoviny:5,2g. Sůl:0,3g</p> |
Složení produktu: | Hrášek*, voda, mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 180 |
Certifikační organizace: | IT-BIO-008 |
EANs: | 4006040043315, 4006040042594 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 296 kJ / 70 kcal. Tuky: 0,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 9,8 g. Z toho cukry: 1,0 g. Vláknina: 3,4 g. Bílkoviny: 5,2 g. Sůl: 0,3 g. |
Skladování: | Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.