HIMALYO GOJI 100% šťáva 750 ml BIO
Kód: C01.550096Související produkty
Detailní popis produktu
Čistá šťáva z kustovnice čínské je bohatá na karotenoidy, vitamíny C, B1, B2, B6 a E. Také obsahuje důležité stopové prvky, jako je draslík, magnézium či vápník. Neobsahuje přidaný cukr, konzervanty ani další zbytečné chemické látky.
Čistá, 100% šťáva z plodů goji neboli kustovnice čínské od značky Himalyo. Plody goji se ve světě zdravé výživy využívají pro svůj bohatý obsah karotenoidů a vitamínů C, B1, B2, B6 a E. Dále se v nich nachází pro naše tělo potřebné stopové prvky, jako jsou například draslík, magnézium a vápník. Šťáva neobsahuje přidaný cukr ani žádné konzervační látky. Šťávu z goji můžete užívat jen tak, můžete ji přidat do smoothie či čerstvého freshe.
Značka Himalyo při výrobě svých produktů vychází z tradičních receptur tibetské a ajurvédské medicíny. Vše se snaží tvořit v souladu s přírodou a co nejvíce maximalizovat pozitivní efekt těchto produktů na naše zdraví. Proto své produkty ani nijak neředí, nenastavují, nezahušťují ani nepoužívají konzervační látky a další chemické zbytečnosti.
Doporučené dávkování: 25 ml šťávy denně
Složení:
100 % šťáva z goji*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v chladu do 5°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Spotřebujte do 30 dnů po otevření.
Legislativní zařazení:
Nealkoholický nápoj - ovocná šťáva.
Země původu:
Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-003
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Určeno k přímě spotřebě. Nekonzumujte přímo z lahve. Rozvrstvení džusu při odstavení lahve je zcela přirozený jev a není závadou. Doporučená denní dávka: 25 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Speciální džusy a speciální šťávy |
---|---|
Hmotnost: | 1.204 kg |
Výživové údaje na 100 ml: | |
Energetická hodnota: | 275 kj / 65 kcal |
Tuky: | 0,13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,06 g |
Sacharidy: | 12,5 g |
z toho cukry: | 11,97 g |
Bílkoviny: | 2,7 g |
Sůl: | 0,11 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.