GRIZLY Žitná mouka chlebová BIO 1000 g
Kód: G02.GMZCHB1000Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Žitná mouka chlebová BIO 1000 g Žitná mouka se vyrábí mletím pečlivě vybraných žitných zrn vysoké kvality. Zrno je pomleto včetně části obalu a díky tomu je vzniklá mouka velmi bohatá na vlákninu. Pečivo s naší žitnou moukou vás zasytí na delší dobu. Oproti klasické mouce, je mouka k pečení chleba tmavší, má hrubší strukturu, váže více vody a těsta z ní jsou tažnější. Podíl lepku je nižší než u pšeničné mouky. Žito použité na výrobu této mouky je pěstováno v souladu s přírodou. Následně je šetrně zpracováno a díky tomu obsahuje maximum živin. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití: Chlebovou mouku použijte při pečení domácího chleba, housek a krekrů či slaných sušenek. Zkuste ji také přidat do těsta na pizzu nebo focacciu. Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu. Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka Složení: Celozrnná žitná mouka* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Žitná chlebová mouka v bio kvalitě je speciálně uzpůsobená snadnému pečení domácího chleba. Hrubší struktura váže více vody a dělá tak těsto tažnějším.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 432 kJ / 338 kcal |
Tuky: | 1,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,13 g |
Sacharidy: | 70,2 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Vláknina: | 10,5 g |
Bílkoviny: | 6,7 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obilné mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.