GRIZLY Žitná mouka celozrnná jemně mletá BIO 1000 g
Kód: G02.GMZCJB1000Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Žitná mouka celozrnná jemně mletá BIO 1000 g Žitná mouka je vyrobena pomletím celých žitných zrn, má jemnou strukturu a tmavší barvu. Je v ní zachováno velké množství živin a také vlákniny, díky které se budete cítit sytí po delší dobu. Oproti ostatním moukám má nižší obsah lepku. Žito použité na výrobu této mouky je pěstováno v souladu s přírodou, následně je šetrně zpracováno. Mouka se vyrábí vždy v přiměřeném množství tak, aby se k vám dostala co nejdříve po umletí a zabalení. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití: Žitnou mouku použijte k založení chlebového kvásku nebo si upečte tradiční perník nebo vánoční perníčky. Pokud se s celozrnnou mouku teprve seznamujete, zkombinujte mouku bílou a celozrnnou v poměru 4:1. Postupně můžete množství zvyšovat. Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu. Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka Složení: Celozrnná žitná mouka* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Česká republika, Litva, Polsko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Žitná celozrnná mouka je zdravější alternativou bílé mouky, obsahuje více vlákniny. Je skvělá na pečení chleba, založení chlebového kvásku, do perníkového těsta.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 449 kJ / 342 kcal |
Tuky: | 1,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,13 g |
Sacharidy: | 72,1 g |
z toho cukry: | 1,8 g |
Vláknina: | 9 g |
Bílkoviny: | 6,1 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obilné mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.