GRIZLY Vločky rýžové 1000 g
Kód: G02.RVI1000Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Rýžové vločky 1000 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky Složení: Vločky rýžové 100% Země původu: Itálie Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Rýžové vločky vznikají lisováním kulatozrnné rýže. Patří mezi přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné potraviny, které zajišťují rychlý pocit zasycení. Představují bohatý zdroj komplexních sacharidů se slušným zastoupením vitamínů skupiny B a minerálních látek (především draslíku a fosforu) v kombinaci s nízkým obsahem tuků. Proto je doporučujeme všem milovníkům zdravé výživy, celiakům, ale i těhotným a dětem, dokonce i kojencům od 6. měsíce. Použití: Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Rýžové vločky skvěle drží tvar i po uvaření a můžete s nimi vykouzlit mnoho zdravých pokrmů. K snídani si můžete připravit sladké rýžové kaše s oblíbeným ovocem například s jablky a skořicí. Stačí jen vločky lehce povařit ve vodě, v mléce nebo jejich kombinaci asi 5 minut a lahodná kaše je na světě. Naslano se dají kombinovat s luštěninami. Velmi lahodnou chuť získáme třeba s červenou čočkou. Skvěle se hodí i do polévek či do omáček. Více informací o vločkách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu. Rýžové vločky jsou velmi lehké a snadno stravitelné. Mají zajímavý tenký, poměrně velký a placatý tvar, bílou barvu, jemnou rýžovou vůni a neutrální chuť. Nabízí kvalitní příjem komplexních sacharidů s nízkým obsahem tuků.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1489 kJ / 354 kcal |
Tuky: | 2,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1 g |
Sacharidy: | 74 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Bílkoviny: | 7,5 g |
Sůl: | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.