GRIZLY Vlašské ořechy 1000 g
Kód: G02.VO1000EXCLSouvisející produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Vlašské ořechy 1000 g Vlašské ořechy jsou již vyloupané, můžete je mít vždy po ruce a pochutnat si rychlé svačině. 60 % obsahu tvoří celé půlky, které můžete použít na ozdobení doma vytvořených dezertů nebo do domácí granoly. Menší kousky pak nasypte na ranní kaši a použijtejako posypku na saláty ze zeleniny či ovoce. Pokud rádi pečete, rozemleté vlašáky jsou skvělé jako přísada do sladkých těst a také jako náplň do buchet, rolád a závinů. Najdete v nich vlákninu, bílkoviny, vitamíny, antioxidanty a minerální látky. Vlašské ořechy jistě ocení každý zastánce zdravého životního stylu. Grizly TIP: Pokud chcete ušetřit čas při pečení, máme v nabídce jemně mletou mouku z vlašských ořechů. Grizly INFO: Vlašské ořechy standardně a nejraději vykupujeme z České Republiky. Pokud to ale slabší úroda v Česku nedovolí, sáhneme pro ořechy ze Slovenska, Maďarska či Ukrajiny. Kvalita u vlašského ořechu bývá dosti proměnlivá, vždy ji proto pečlivě sledujeme a vybíráme ty nejlepší oříšky. Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody Složení: Vlašské ořechy 100 % Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů. Země původu: Slovensko, Ukrajina, USA Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlašské oříšky obsahují bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny a minerální látky. Sklizeň je z roku 2023.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 954 kJ / 705 kcal |
Tuky: | 65 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 6 g |
Sacharidy: | 14 g |
z toho cukry: | 1,1 g |
Vláknina: | 7 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 0,025 g |
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Vlčí bob, Měkkýši
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vlašské ořechy |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.