GRIZLY Rýžovo - pohanková kaše 1000 g

Kód: G02.GKRP1000
129 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Rýžovo - pohanková kaše 1000 g Administrativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní Složení: Extrudovaný výrobek: rýže 50%, pohanky 50% Vyrobeno v Česku Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Obilné kaše jsou jednou z nejzdravějších variant sladkých snídaní vůbec. Kaše se vyrábí procesem extruze, což je způsob technologické úpravy, při které se namletá obilovina, luštěnina nebo okopanina protlačuje extruzním válcem, čímž se zahřeje, odpaří se z ní voda a výrobek expanduje.  Použití: Rýžovo - pohanková kaše, stejně jako i ostatní Grizly kaše, se vyznačuje rychlou, nenáročnou a různorodou přípravou. Můžete si ji připravit jak na sladko tak na slano, jako zahušťovadlo do polévek, na přípravu těsta, případně i obal na maso. Nejlépe chutná uvařená v rostlinném nápoji nebo mléce, posypaná oříšky, semínky a sušeným nebo čerstvým ovocem. Můžete přidat i lžíci oříškového másla, medu, sirupu či jiného dochucovadla.  Způsob přípravy: V teplém rostlinném nápoji, mléce nebo vodě rozmíchejte kaši, dokud nedosáhne požadované hustoty. Míchejte a krátce povařte nebo nechte odstát. Rýžovo - pohanková kaše je skvělou variantou zdravé snídaně pro celou rodinu. Stačí zalít vodou, smíchat s oblíbenými kousky oříšků a ovoce pro lahodné dochucení.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 454 kJ / 343 kcal
Tuky: 1,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 71,4 g
z toho cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 10,3 g
Sůl: <0,01 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Pohankové kaše
Hmotnost: 1 kg
BALENI: 1000 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: