GRIZLY Rýžová kaše BIO 1000 g
Kód: G02.GRKB1000Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Rýžová kaše BIO 1000 g Administrativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní Složení: Extrudovaná rýže*100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: mimo EU Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Rýžová kaše se vyrábí procesem extruze, což je způsob technologické úpravy, při které se namletá obilovina, luštěnina nebo okopanina protlačuje extruzním válcem, čímž se zahřeje, odpaří se z ní voda a výrobek expanduje. Kaše je přirozeně bezlepková. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití: Rýžová kaše stejně jako i ostatní jednosurovinové Grizly kaše se vyznačuje rychlou, nenáročnou a různorodou přípravou. Můžete si ji připravit jak na sladko tak na slano, jako zahušťovadlo do polévek, na přípravu těsta, případně i obal na maso. Nejlépe chutná uvařená v rostlinném nápoji nebo mléce, posypaná oříšky, semínky a sušeným nebo čerstvým ovocem. Můžete přidat i lžíci oříškového másla, medu, sirupu či jiného dochucovadla. Způsob přípravy: V teplém rostlinném nápoji, mléce nebo vodě rozmíchejte kaši, dokud nedosáhne požadované hustoty. Míchejte a krátce povařte nebo nechte odstát. Rýžová kaše je skvělou variantou snídaně pro celou rodinu. Potěší Vás snadná a rychlá příprava a výborná chuť. Vychutnejte si ji v biokvalitě.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 479 kJ / 348 kcal |
Tuky: | 1,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 75,7 g |
z toho cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 8,5 g |
Sůl: | <0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýžové kaše |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.