GRIZLY Rýžová kaše 1000 g

Kód: G02.GRK1
109 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Rýžová kaše 1000 g Administrativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní Složení: Extrudovaná rýže 100 % Země původu: mimo EU Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Obilné kaše jsou jednou z nejzdravějších variant sladkých snídaní vůbec. Rýžová kaše se vyrábí procesem extruze, což je způsob technologické úpravy, při které se namletá obilovina, luštěnina nebo okopanina protlačuje extruzním válcem, čímž se zahřeje, odpaří se z ní voda a výrobek expanduje. Kaše je přirozeně bezlepková, velmi lehce stravitelná a dobře zasytí. Použití: Rýžová kaše stejně jako i ostatní jednosurovinové Grizly kaše se vyznačuje rychlou, nenáročnou a různorodou přípravou. Můžete si ji připravit jak na sladko tak na slano, jako zahušťovadlo do polévek, na přípravu těsta, případně i obal na maso. Nejlépe chutná uvařená v rostlinném nápoji nebo mléce, posypaná oříšky, semínky a sušeným nebo čerstvým ovocem. Můžete přidat i lžíci oříškového másla, medu, sirupu či jiného dochucovadla.  Způsob přípravy: V teplém rostlinném nápoji, mléce nebo vodě rozmíchejte kaši, dokud nedosáhne požadované hustoty. Míchejte a krátce povařte nebo nechte odstát. Rýžová kaše je skvělou variantou snídaně pro celou rodinu. Potěší Vás snadná a rychlá příprava a výborná chuť.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 479 kJ / 348 kcal
Tuky: 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 75,7 g
z toho cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 8,5 g
Sůl: <0,01 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžové kaše
Hmotnost: 1 kg
BALENI: 1000 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: