GRIZLY Rozinky v hořké čokoládě 500 g

Kód: G02.GHHC250
179 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Rozinky v hořké čokoládě 500 g Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce Složení: Rozinky sušené 59 %, hořká čokoláda 40 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky: palmový olej, olej z máslovníku, sal, olej z jader manga, mléčný tuk, emulgátory: lecitiny a polyglycerol-polyricin oleát, vanilkové aroma), sušené mléko, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak). Může obsahovat stopy sóji a arašídů. Obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Země původu: Slovensko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Vakuované v PP obalu (při přepravě může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu ovoce) Vlastnosti a výhody: Lahodné přirozeně sladké sušené rozinky obalené v hořké čokoládě potěší i toho nejnáročnějšího labužníka. Rozinky jsou sušenými plody vinné révy. Jsou zásobárnou rychlé energie díky vysokému obsahu přírodních cukrů (především fruktózy a glukózy). Doceníte také jejich vysoký obsah rozpustné a nerozpustné vlákniny. Použití: Samotné mohou sloužit jako zákusek ke kávě nebo se mohou stát báječnou dekorací dortů a jiných dezertů. Mohou být netradiční verzí klasických rozinek v oblíbených moučnících jako jsou mazance a bábovky. Rozinky mají přirozeně sladkou chuť, obalené v hořké čokoládě jsou lahodným zákuskem ke kávě nebo mohou posloužit jako netradiční verze rozinek v mazancích a bábovkách.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 659 kJ / 395 kcal
Tuky: 14 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 7,8 g
Sacharidy: 62  g
z toho cukry: 61 g
Bílkoviny: 3,4 g
Sůl: 0,03 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Plody v čokoládě a karobu
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: