GRIZLY Pohanka loupaná kroupy 1000 g
Kód: G02.GPLO1000Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Pohanka loupaná kroupy 1000 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka loupaná kroupy 100 %, barva krup se může lišit dle země původu Země původu: Česko, Polsko, Rusko, Ukrajina, Čína Skladování: Uchovejte v suchu a chladu Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Pohanka má svúj původ v Himálajích. K nám se dostala ve 12. století a svůj název si získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji do Evropy rozšířili. Použití: Pohanka chutná skvěle naslano i na sladko. Dá se smíchat s čerstvým nebo se sušeným ovocem (švestky, meruňky, brusinky) nebo oříšky (mandle, kešu, para ořechy) a semínky (lněné, chia, slunečnicové). Variant existuje celá řada. Můžete ji ještě ochutit kakaem, medem nebo sirupem. Takto si připravíte stylovou, sytou a nutričně hodnotnou snídani nebo svačinku. Naslano může sloužit jako příloha ochucená bylinkami a česnekem nebo sušenými rajčaty. Dá se z ní připravit i hlavní chod smícháním s restovanou zeleninou, houbami anebo masem. Způsob přípravy: Pohanku propláchněte a poté vařte podobně jako rýži cca 20 minut, kdy na jeden díl pohanky připadají asi dva dílky vody. Pro šetrnější přípravu, stačí povařit 10-15 minut a poté nechat dojít pod pokličkou. Další zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu. Pohanka se stala jednou ze základních potravin zdravé výživy, především díky svému složení, ale také chuti a širokému využití v kuchyni. Navíc je přirozeně bezlepková a loupaná termickým způsobem.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 548 kJ / 365kcal |
Tuky: | 2,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 74 g |
z toho cukry: | 0,6 g |
Bílkoviny: | 12 g |
Sůl: | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pohanka |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.