GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g
Kód: G02.PS1000Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g Jemně solené pistácie si zamilujete na první ochutnání. Nabízíme vám odrůdu jménem Kalleh Ghouchi, která je známá také pod názvem Jumbo. Pochází z USA a jejím typickým znakem jsou větší jádra oblého tvaru. Loupání pistácií bývá někdy zábavná a odpočinková činnost, pokud se ovšem neřadíte mezi její fanoušky, máme pro vás řešení jménem loupané pistácie. Do těch se můžete pustit rovnou, aniž byste se trápili se skořápkou. A protože pistácie jsou oříšky mnoha podob, najdete u nás také pistácie natural, jemný 100% pistáciový krém nebo pistáciovou mouku. Proč chtít GRIZLY pražené solené pistácie: ✅ jemná slaná chuť ✅ mají větší jádra oblého tvaru ✅ skvělé v kombinaci s ovocem a zeleninou Jak je využít? Fantazii se meze nekladou! Nejlepší jsou pistácie samozřejmě jen tak na chuť, případně jako výživná svačina. Vyloupané a nasekané pistácie však najdou široké využití v teplé i studené kuchyni. Posypejte jimi třeba ovocný salát, italské rizoto nebo těstoviny. Jestli máte chuť spíš na sladké, určitě vyzkoušejte rychlou svačinu v podobě sušených meruněk s mascarpone a pistáciemi. Jednoduchý recept najdete zde. Administrativní zařazení: suché skořápkové plody Složení: pistácie pražené neloupané 97,5 %, sůl 2,5 % Specifika: No. 1, 21/25, Jumbo (Kalleh Ghouchi) Alergeny: Obsahuje skořápkové plody (pistácie). Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, oxidu siřičitého nebo sezamu. Země původu: USA Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. Překvapí vás intenzivní, jemně slanou chutí, křupavostí a přirozeně otevřenou skořápkou.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2519 kJ / 608 kcal |
Tuky: | 52 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 6,0 g |
Sacharidy: | 15 g |
z toho cukry: | 7,0 g |
Vláknina: | 10,3 g |
Bílkoviny: | 20 g |
Sůl: | 1,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pražené pistácie |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
BALENI: | 1000 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.