GRIZLY Para ořechy 500 g

Kód: G02.PO500
259 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Para ořechy 500 g Para ořechům se také někdy říká brazilské ořechy. Prostřednictvím para ořechů svému tělu dodáte množství zdravých tuků a minerálních látek. Pozor! S dávkováním para ořechů by se to nemělo přehánět. Na doplnění vitamínů vám totiž budou stačit 2 až 3 para ořechy denně. Můžete si je dát jen tak nebo je třeba nakrájet do salátů či rýžových pokrmů. Výborně se hodí pro vaření, pečení, případně je doporučujeme namixovat s jinými ořechy nebo sušeným ovocem.  Proč chtít GRIZLY para ořechy: ✅ zdroj vitamínů ✅ krémově bílá jádra s lahodnou chutí ✅ zdroj zdravých tuků a minerálních látek   Věděli jste, že… …para ořechy rostou v amazonském pralese na vysokém stromě, který se jmenuje Juvie ztepilá? Dozrávají v plodech podobných kokosovitému ořechu, přičemž jeden plod má v sobě 10 až 20 semen chráněných tlustou skořápkou. Juvie kvetou na podzim v období sucha a rok a tři měsíce trvá, než para ořechy dozrají.     Administrativní zařazení: suché skořápkové plody Složení: para ořechy 100 % Alergeny: Obsahuje skořápkové plody. Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, oxidu siřičitého nebo sezamu. Země původu: Bolívie, Brazílie Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu). Delikátní chuti krémově bílých jader s jemnou strukturou zkrátka neodoláte. 
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 968 kJ / 709 kcal
Tuky: 66,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 15,1 g
Sacharidy: 12,2 g
z toho cukry: 2,3 g
Vláknina: 7,6 g
Bílkoviny: 14,3 g
Sůl: <0,02 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Para ořechy
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: