GRIZLY Ostropestřec mariánský BIO 500 g

Kód: G02.GOMB500
139 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Ostropestřec mariánský BIO 500 g Administrativní zařazení: Superpotravina Složení: Semena ostropestřce mariánského* 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Česko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Ostropestřec mariánský je známý svými regeneračními účinky na játra. V současnosti využíváme pouze plody - semena. Dříve se využívaly i listy a kořeny. Ostropestřec je v současnosti spojován s výraznými pozitivními účinky na náš organismus. Přispívá k normálnímu trávení a funkci jater, má pročišťovací účinky. Je antioxidantem a tím pádem přispívá k přirozené ochraně těla proti vnějším vlivům. Udržuje zdravou hladinu cukru v krvi a může chránit buňky a tkáně proti oxidativnímu poškození. Podporuje normální činnost srdce a přirozenou obranyschopnost. Produkty z něj je možné užívat jako prevenci i jako podpůrný přípravek v boji proti celé řadě nemocí. Použití: Semena ostropestřce jsou určená pro přímou konzumaci, jsou také vhodná pro přípravu čaje. Ideální je semínka rozdrtit a přidat do jogurtu, tvarohu nebo džusu. Plody ostropestřce jsou vhodné pro přímou konzumaci, přípravu čaje nebo je můžeme rozdrtit a přidat do jogurtu či džusu. Mají unikátní regenerační účinky na játra.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 330 kJ / 320 kcal
Tuky: 11,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,4 g
Sacharidy: 4,4 g
z toho cukry: 4,1 g
Bílkoviny: 35,2 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Byliny
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: