GRIZLY Olivový olej extra panenský 500 ml

Kód: G02.GOOEV500
199 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Olivový olej extra panenský 500 ml Extra panenský olivový olej je vyrobený z oliv. Jeho výroba probíhá za studena a pouze mechanickými metodami v zemích Evropské unie, kde se olivy stále ještě zpracovávají tradičním a velmi šetrným způsobem v malém množství. Olivový olej je jedna z hlavních surovin středomořského jídelníčku. Tím, že extra panenský olej podstupuje nejméně procesů zpracování, má výraznou lehce nahořklou chuť. Označení "extra panenský" u olivového oleje zaručuje tu nejvyšší kvalitu a nejvýraznější chuť. Olej této jakosti tvoří pouhých 10 % celosvětové produkce olivového oleje. Olivový olej můžete použít do salátů, zálivek, dresinků nebo na ochucení sýrů. Můžeme jej využít také při vaření, na zapékání nebo při pečení (zejména slaného pečiva).  Složení: extra panenský olivový olej 100 % (Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy.) Země původu: země EU Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25°C a chraňte před přímými zdroji světla a tepla. Vzniklý chladový zákal při skladování nižší než 7°C není jakostní vada, při pokojové teplotě zmizí. Balení: Skleněná láhev z tmavého skla, uzávěr s nálevkou. Extra panenský olivový olej je vyrobený za studena tím nejtradičnějším mechanickým způsobem z oliv. Jedná se o nejprémiovější olivový olej na trhu.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 3389 kJ / 824 kcal
Tuky: 92 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g
mononenasycené mastné kyseliny: 72 g
polynenasycené mastné kyseliny: 5,5 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0 g

Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Studená kuchyně
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 ml
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: