GRIZLY Mouka z vlašských ořechů 500 g

Kód: G02.GMVO500
149 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Mouka z vlašských ořechů 500 g


Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Nepražené mleté vlašské ořechy 100 %
Země původu: Slovensko, Maďarsko, ČR, Polsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)


Vlastnosti a výhody: Mouka je vyrobena jemným mletím nepražených vlašských ořechů. Vlašské ořechy jsou bohatým zdrojem užitečných zdraví prospěšných tuků, bílkovin a vlákniny. Co do obsahu vitaminů, vlašské ořechy jsou dobrým zdrojem vitaminu B1, B2, B3 (niacinu) a B6. Z minerálních látek je významný obsah mědi, zinku, manganu, fosforu, železa, hořčíku a vápníku.

Použití: Ořechové a semínkové mouky jsou vynikající náhradou za obyčejné mouky i za bezlepkové směsi na pečení. Protože se jedná o 100% oříšek v pomletém zpracování, může se mouka přidat na dochucení do kaší, muesli, smoothie nebo použít na dozdobení domácí zdravé zmrzliny. Mouka z vlašských ořechů je vhodná do sladkého i slaného pečiva, na pečení moučníků i cukroví.

Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.

 

 
Vlašské ořechy, z jejichž výlisků je vyrobena naše mouka, jsou bohatým zdrojem užitečných zdraví prospěšných tuků, bílkovin a vlákniny. Je vhodná do sladkého i slaného pečiva, na dochucení do kaší, muesli či smoothie.







































Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2738 kJ / 654 kcal
Tuky: 65,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 6,1 g
Sacharidy: 13,7 g
z toho cukry: 2,6 g
Bílkoviny: 15,2 g
Vláknina: 6,7 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Vlašské ořechy
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: