GRIZLY Mouka z lískových ořechů 500 g

Kód: G02.GMLOP500
189 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Mouka z lískových ořechů 500 g


Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Nepražené mleté lískové oříšky 100 %
Země původu: Turecko, Gruzie, Itálie
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)


Vlastnosti a výhody: Lískooříšková mouka se vyrábí jemným a šetrným mletím blanšírovaných jader z nejkvalitnějších lískových ořechů. Lískové oříšky jsou bohatým zdrojem užitečných zdraví prospěšných tuků, bílkovin a vlákniny. Také obsahují řadu vitaminů a minerálních látek, jsou zdrojem kyseliny listové, vitamínu B3 a B6. Mouka má nízký obsah sacharidů. Neobsahuje pšenici, obilí ani žádné jiné konvenční mouky. 

Použití: Ořechové a semínkové mouky jsou vynikající náhradou za obyčejné mouky i za bezlepkové směsi na pečení. Protože se jedná o 100% oříšek v pomletém zpracování, může se mouka přidat na dochucení do kaší, muesli, smoothie nebo použít na dozdobení domácí zdravé zmrzliny.

Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
Lísková mouka je jemně namletá z loupaných nepražených lískových oříšků. Mouka je vhodná na přidání do těsta na oblíbený moučník, který takto obohatíte o zdravé tuky a zároveň příjemnou oříškovou vůni a chuť.







































Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2704 kJ / 646 kcal
Tuky: 62,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,5 g
Sacharidy: 17,6 g
z toho cukry: 4,9 g
Bílkoviny: 15 g
Vláknina: 9,4 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Lískové ořechy
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: