GRIZLY Mandlová mouka extra jemná 1000 g

Kód: G02.GMMK1000
249 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Mandlová mouka extra jemná 1000 g

Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, a hlavně zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků. Navíc jsou zdrojem spousty vitaminů a minerálních látek, hlavně hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Díky svým nutričním vlastnostem se skvěle hodí i pro low carb dietu.

Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.

Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.


Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
Země původu: USA, Španělsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence. Je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí zdravého či zcela bezlepkového pečení. Kromě toho si z ní můžete vyrobit i výborné domácí makronky.







































Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2470 kJ / 590kcal
Tuky: 52,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,0 g
Sacharidy: 18,7 g
z toho cukry: 4,6 g
Bílkoviny: 21,4 g
Vláknina: 9,9 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Natural mandle
BALENI: 1000 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: