GRIZLY Mandle v mléčné čokoládě 500 g

Kód: G02.GMMC500
229 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Mandle v mléčné čokoládě 500 g Bezkonkurenční výhodou mandlí zalitých v mléčné čokoládě je bezpochyby jejich lahodná chuť. Není to však zdaleka všechno, mandle obsahují zdravé tuky, antioxidanty, vitamíny, vlákninu a minerální látky. Jsou často dokonce považovány za nejzdravější potravinu na světě. Kombinace polevy z mléčné čokolády s mandlemi je jako stvořená na mlsání ke kávě. Použití: Mandle v mléčné čokoládě si nejlépe vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu. Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody Složení: Mléčná čokoláda 79 % [cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), mléčný tuk, sušená syrovátka, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], jádra mandlí pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek. Země původu: Česká Republika Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Mandle vysoké kvality zalité v mléčné čokoládě jsou senzační sladkou odměnou. Pochutnejte si na nich ke kávě nebo k čaji.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 306 kJ / 554 kcal
Tuky: 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 16 g
Sacharidy: 47 g
z toho cukry: 45 g
Bílkoviny: 8,4 g
Sůl: 0,1 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké mandle
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: