GRIZLY Makadamové ořechy ve slaném karamelu s medem 250 g

Kód: G02.GMOSK250
159 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Makadamové ořechy ve slaném karamelu s medem 250 g Krémové makadamové oříšky jsme obalili do křupavé vrsty medu a cukru, přidali špetku mořské soli a světlo světa spatřila tahle sladkoslaná pochoutka! Přijde vhod, když zrovna dostanete chuť na něco dobrého, ale nemůžete se rozhodnout, jestli to má být slané, nebo sladké. Dejte si pár makadamiových oříšků ve slaném karamelu s medem a uspokojíte všechny chutě naráz. Pokud by to však náhodou pořád bylo málo, vyzkoušejte třeba tradiční GRIZLY Makadamové ořechy půlky nebo GRIZLY Směs ořechů s medem s rozmarýnem, jejíž součástí jsou nejen makadamiové oříšky, ale také arašídy, pekany a kešu. Proč chtít GRIZLY makadamové oříšky ve slaném karamelu a medu: ✅ neodolatelná sladkoslaná pochoutka ✅ stvořená pro milovníky oříšků ✅ bez palmového oleje   Administrativní zařazení: suché skořápkové plody Složení: makadamové ořechy 76 %, cukr, med 3,5 %, mořská sůl 2 % Alergeny: Obsahuje skořápkové plody (makadamiové oříšky). Může obsahovat stopy arašídů a jných skořápkových plodů. Země výroby: Česká republika (země původu Holandsko) Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Křupavé makadamové oříšky s chutí slaného karamelu a sladkého medu potěší každého milovníka sladko-slaných chutí.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2827 kJ / 683 kcal
Tuky: 57,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 9,2 g
Sacharidy: 31,9 g
z toho cukry: 24,8 g
Vláknina: 6,5 g
Bílkoviny: 6 g
Sůl: 1,9 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Makadamové ořechy
Hmotnost: 0.25 kg
BALENI: 250 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: