GRIZLY Lískooříškový krém jemný 500 g

Kód: G02.GLMJ5
299 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
28.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Lískooříškový krém jemný 500 g Vlastnosti a výhody: Jelikož si másla vyrábíme sami, můžeme vám zaručit absolutní čerstvost a kvalitu. Při výrobě využíváme jen suroviny v top kvalitě. Melou se a našlehávají do jemné konzistence pravidelně v malých sériích a každý kus je proto ve výjimečně lahodný. Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky. Lískové ořechy, ze kterých se vyrábí naše lískooříškové máslo, jsou pražené v jejich přirozené hnědé slupce. Použití: Lískooříškové máslo můžeme využít jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových. Používáním másla při vaření získáme lahodnou ořechovou příchuť a všechny nutriční benefity, které ořechy nabízí. Kuchaři si oblíbí toto ořechové máslo v kuchyni. Sportovci zase budou nadšení při smíchání s tvarohem. Další způsob je zamíchání do vloček. Výborně chutná i s ovocem například s měsíčky jablek nebo banánem. Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody. Složení: Lískové ořechy 100 %. Země původu (suroviny): Gruzie. Země výroby: Česká republika. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem. Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.   GRIZLY Lískooříškové máslo jemné, to jsou lahodné lískové oříšky pomleté do výborného krému.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 705 kJ / 646 kcal
Tuky: 62,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,5 g
Sacharidy: 17,6 g
z toho cukry: 4,9 g
Vláknina: 9,4 g
Bílkoviny: 15 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Lískooříškové krémy a lískooříšková másla
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: