GRIZLY Kokos strouhaný 500 g

Kód: G02.KKS500
69 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Kokos strouhaný 500 g 


Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Kokos strouhaný nepražený
Země původu: Filipíny, Indonesie, Srí lanka
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)


Kokos sice obsahuje hodně nasycených tuků, ale jde o jiný typ, než se vyskytuje v mase a v mléku. Nepředstavují tak stejné zdravotní riziko. Nasycené tuky v kokosu jsou známy jako triglyceridy se středně dlouhým řetězcem. Jsou snadno stravitelné, snadno se v těle zpracují a spíše se spotřebují jako zdroj energie, než aby se ukládaly jako tuk.

Ořechy rozhodně patří mezi zdravé potraviny. Kokosový ořech je však druh ovoce s tvrdou skořápkou na povrchu. Sušený kokos používaný v potravinářství je sušená dužnina z kokosu. Hojně se využívá jsko aromatická a dekorační přísada na zákusky dorty, cukroví, ovocné saláty a jiné. Kokos se využívá i v kosmetice - masážní oleje, sprchové gely, tělová mléka.

Použití v kuchyni: Sušený kokos se využívá především jako přísada na zákusky dorty, cukroví, ovocné saláty a jiné. Kokos lze přidat i do ovocných salátů, müsli a velmi netradiční je použití kokosu při obalování masa.



Foto je pouze ilustrační.
Sníh, který neroztaje, ale ochutí a ovoní Vaši domácí bábovku o exotickou chuť kokosu - tučnost 65%. Strouhaný kokos nesmí chybět v žádné kuchyni.



































Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 660kcal/2761kJ
Tuky: 64,5 g
z toho nasycených: 57,2 g
Sacharidy: 23,7 g
z toho cukry: 7,4 g
Bílkoviny: 6,9 g

Sůl:



Vláknina



0 g



16,3 g




 



Sodík 37 mg



Hořčík 90 mg



Vápník 26 mg

Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Kokos
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: