GRIZLY Kešu v mléčné čokoládě 500 g

Kód: G02.GKMC500
229 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Kešu v mléčné čokoládě 500 g Bezkonkurenční výhodou kešu oříšků zalitých v mléčné čokoládě je bezpochyby jejich lahodná chuť. Není to však zdaleka všechno. Na výrobu se používají pouze kešu vysoké kvality a velikosti. Kešu jsou obecně nutričně bohatou pochoutkou, jsou napěchované bílkovinami, vlákninou, antioxidanty, železem a dalšími minerálními látkami. Kombinace polevy z mléčné čokolády s kešu je jako stvořená na mlsání ke kávě. Použití: Kešu v mléčné čokoládě si nejlépe vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu. Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody Složení: Mléčná čokoláda 71 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky [palmový olej, olej z máslovníku], mléčný tuk, sušená syrovátka, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricín oleát, přírodní vanilkové aroma), jádra kešu ořechů 27 %, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25%. Může obsahovat stopy lepku, sóji, arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů. Země původu: Vyrobeno v ČR Skladování: Skladujte na suchém, tmavém a chladném místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu). Máslové nasládlé kešu oříšky vysoké kvality zalité v mléčné čokoládě jsou senzační sladkou odměnou. Pochutnejte si na nich ke kávě.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 332 kJ / 560 kcal
Tuky: 32 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 16 g
Sacharidy: 49 g
z toho cukry: 42 g
Vláknina: 2,2 g
Bílkoviny: 8,8 g
Sůl: 0,11 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Celer, Hořčice, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké kešu
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: