GRIZLY Kešu pražené nesolené 500 g
Kód: G02.GKPNON500Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Kešu pražené nesolené 500 g Nesolená varianta oblíbených pražených kešu oříšků potěší všechny, kteří slaným dobrotám až tak na chuť nepřišli. Vyjímat se bude hlavně v misce při posezení s blízkými nebo při večerním relaxu po náročném dni. Osvědčí se také jako rychlé, a hlavně dobré pohoštění, když k vám zavítá (ne)čekaná návštěva. Nesolené pražené kešu oříšky navíc tělu dodají mnoho významných minerálů a vitamínů. Patří mezi ně například hořčík, mangan nebo vitamín K. Ostatně, zdravotní benefity kešu a dalších ořechů jsme pro vás přehledně sepsali zde. A pokud byste přeci jenom dostali chuť na slanou variantu, vyzkoušejte pražené kešu se sníženým obsahem soli. Tip máme i pro ty, kteří by rádi vyzkoušeli další pražené nesolené oříšky – přihoďte si do košíku pražené nesolené pistácie nebo pražené nesolené mandle. Uvidíte, že vám zachutnají podobně jako kešu. Proč chtít GRIZLY pražené nesolené kešu? ✅ ve 100 g obsahují jen <0,03 g soli ✅ zdroj vitamínu K ✅ pražené na řepkovém oleji Složení: jádra kešu ořechů 98,5 %, řepkový olej 1,5 % Alergeny: Obsahuje skořápkové plody (kešu). Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, lepku, sezamu a siřičitanů. Země původu: Vietnam Skladování: Skladujte na tmavém, suchém a chladném místě. Nesolená varianta oblíbených pražených kešu oříšků potěší všechny, kteří slaným dobrotám až tak na chuť nepřišli. Kešu oříšky jsou pražené na řepkovém oleji a vyjímat se budou hlavně v misce při posezení s blízkými nebo při večerním relaxu po náročném dni.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2468 kJ / 594 kcal |
Tuky: | 44 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 7,8 g |
Sacharidy: | 30 g |
z toho cukry: | 5,9 g |
Bílkoviny: | 18 g |
Vláknina: | 3 g |
Sůl: | <0,03 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Natural kešu |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.