GRIZLY Kešu krém křupavý 100 % 500 g
Kód: G02.GKMK-500Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Kešu krém křupavý 100 % 500 g Vlastnosti a výhody: Kešu krém s kousky kešu ořechů. Másla jsou vyráběna každý týden v malých sériích, díky nimž zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu našeho kešu krému. Je kešu krém zdravý? Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je kešu krém dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je však kešu krém také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor. K čemu kešu krém užívat? Perfektní využití má jako přídavek do ovocných i proteinových koktejlů, kterým dodá lahodnou ořechovou chuť a také všechny nutriční benefity. Krém si oblíbíte v kuchyni při pečení. Můžete jej přidat do ovesné kaše, namazat na oblíbené pečivo nebo smíchat s tvarohem či jogurtem. Výborně chutná i s čerstvým ovocem. Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody. Složení: Jádra pražených kešu ořechů 100 %. Země původu: Česká republika. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem. Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem. Vyzkoušejte 100% kešu krém s kousky kešu ořechů od značky GRIZLY. Ořechové krémy si vyrábíme sami a zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 402 kJ / 574 kcal |
Tuky: | 46,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 9,1 g |
Sacharidy: | 32,7 g |
z toho cukry: | 5 g |
Vláknina: | 3 g |
Bílkoviny: | 15,3 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kešu krémy a kešu másla |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.