GRIZLY Ghí přepuštěné máslo BIO 500 ml

Kód: G02.GBGPM500
299 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Ghí přepuštěné máslo BIO 500 ml Ghí neboli přepuštěné máslo nebo také šmelc je čistý mléčný tuk, který se připravuje velice pomalým přepouštěním másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda a vznikající pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo. Výsledným produktem je opravdu čistý tuk, který má žlutou barvu a lahodnou máslovou vůni. Ghí má vysoký kouřový bod, který se pohybuje okolo 240 °C, při pečení nebo smažení nedochází k přepalování.  Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití: Ghí má velmi podobné využití jako klasické máslo. Skvěle se hodí na základy polévek, omáček a jíšek. Použijte ghí při restovaní zeleniny, nebo jím pokrmy naopak na závěr potřete, na zjemnění chuti. Ghí si můžete vzít s sebou i když cestujete, protože jej není nutné uchovávat v lednici. Administrativní zařazení: Máslo - čistý máselný tuk Složení: Bezvodý máselný tuk* 99,5 %. *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Skleněná dóza se šroubovacím víčkem. Čistý mléčný tuk, který se připravuje pomalým přepouštěním másla. Vzniká tak čistý tuk, který má máslovou vůni a je bez laktózy.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 3 693 kJ / 882 kcal
Tuky: 99 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 65 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Ghí máslo
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 ml
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: