GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g
Kód: G02.GBHC500Detailní popis produktu
GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 gAdministrativní zařazení: Čokoládové pecičky
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový prášek).
Výrobek může obsahovat stopy mléka
Země původu: Belgie
Certifikáty: HALAL, Kosher
Výrobce: Callebaut, receptura č. 811
Trvanlivost: 24 měsíců od data výroby
Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20 °C
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
Naše hořká čokoláda má široké využití. Kromě toho, že ji můžete mlsat jen tak samotnou, také nabízí velkou svobodu párování s mnoha různými příchutěmi a složkami. Se svou standardní tekutostí se můžete spoléhat na její vynikající zpracovatelnost v širokém rozsahu aplikací: např. tvarové odlévání a polévání cukrovinek nebo dochucování ganache, pěn, krémů, smetany, zmrzliny a omáček.
Belgická čokoláda s vyváženou chutí bude intenzivním požitkem pro každého čokoládového gurmána.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 307 kJ / 551 kcal |
Tuky: | 36,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 21,9 g |
Sacharidy: | 45,8 g |
z toho cukry: | 43,1 g |
Vláknina: | 8,1 g |
Bílkoviny: | 5,1 g |
Sůl: | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.