GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g
Kód: G02.GBHC500Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový prášek). Výrobek může obsahovat stopy mléka Země původu: Belgie Certifikáty: HALAL, Kosher Výrobce: Callebaut, receptura č. 811 Trvanlivost: 24 měsíců od data výroby Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20 °C Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu). Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny. Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností. Naše hořká čokoláda má široké využití. Kromě toho, že ji můžete mlsat jen tak samotnou, také nabízí velkou svobodu párování s mnoha různými příchutěmi a složkami. Se svou standardní tekutostí se můžete spoléhat na její vynikající zpracovatelnost v širokém rozsahu aplikací: např. tvarové odlévání a polévání cukrovinek nebo dochucování ganache, pěn, krémů, smetany, zmrzliny a omáček. Belgická čokoláda s vyváženou chutí bude intenzivním požitkem pro každého čokoládového gurmána.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 307 kJ / 551 kcal |
Tuky: | 36,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 21,9 g |
Sacharidy: | 45,8 g |
z toho cukry: | 43,1 g |
Vláknina: | 8,1 g |
Bílkoviny: | 5,1 g |
Sůl: | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.