GRIZLY Belgická bílo-karamelová čokoláda Gold 500 g
Kód: G02.GBCG500Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Belgická karamelová čokoláda Gold 500 g Zlatá barva a chuť nejjemnější belgické čokolády. Vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí jako jsou karamelizovaný cukr a mléko. GOLD má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými smetanovými tóny a jemnou špetkou soli. Čokoláda hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Vhodné k mlsání jen tak samotné nebo k polévání dezertů, tvarování pralinek, dochucování a zdobení zmrzlin. Pro párování doporučujeme kombinovat tuto karamelovou čokoládu s podobnými příchutěmi, jako je např. vanilka, fazole Tonka, jablko, pomeranč, ananas, třešeň, meruňka, datle, citron, mandle, čaj Matcha, káva, tmavá čokoláda, popcorn. Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky Složení: Kakaové máslo, cukr, plnotučné sušené mléko, laktóza, sušená syrovátka, odtučněné sušené mléko, karamelizovaný cukr 2%, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl. Min. %: kakaa: 30,4% (kakaové máslo); mléka: 28,3% (6,7% mléčný tuk a 21,6% sušené odtučněné mléko); tuku: 37,1% (30,4% kakové máslo a 6,7% mléčný tuk) Země původu: Belgie Výrobce: Callebaut Certifikát: Halal Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20 °C Balení: Vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu). Intenzivní vyváženou bílo-karamelovou čokoládu se smetanovými tóny, máslovou chutí a jemnou špetkou soli si zamilujete. Za nás, všechny medvědy z grizlyho, je čokoláda Gold top strop.Nutriční hodnoty / 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2389 kJ / 571 kcal |
Tuky: | 37,1 g |
z toho nasycených: | 22,5 g |
Sacharidy: | 50,8 g |
z toho cukry: | 50,3 g |
Vláknina: | 0 g |
Bílkoviny: | 8 g |
Sůl: | 0,51 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.