GRIZLY Belgická bílá čokoláda Velvet 500 g
Kód: G02.GBBVC500Související produkty
Detailní popis produktu
GRIZLY Belgická bílá čokoláda Velvet 500 g Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma Min. %: kakaa: 33,1 % (kakaové máslo); mléka: 21,9 % (6,3 % mléčný tuk a 16,6 % sušené odtučněné mléko); tuku: 40,9 % (34,6 % kakové máslo a 6,3 % mléčný tuk) Může obsahovat stopy lepku a suchých skořápkových plodů - lískových ořechů a mandlí. Země původu: Zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero Výrobce: Callebaut Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20 °C Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Nejsametovější a nejsmetanovější bílá čokoláda této řady pouze s náznakem sladkosti. Tato vzácná bílá čokoláda se nikdy nepřejí, ale přinese měkké potěšení chuti čerstvého mléka s lehkými náznaky sladkosti. V ústech zanechává bohatý a smetanový pocit, aniž by tento pocit ztěžkl. Velvet je ideální pro jakékoliv párování, můžete vyzkoušet: nezvyklé koření, jako např. řecký šafrán, nebo třeba překvapující ovoce. Jemně měkký charakter této bílé čokolády nechá rozeznít všechny příchuti. Použití: Velvet se vyznačuje standardní tekutostí a funguje v široké řadě použití: tvarové odlévání, polévání, dochucování, potahování atd., pokaždé dosáhnete dokonalých konečných výsledků. Bohatý smetanový pocit v ústech a intenzivní chuť čerstvého mléka s pouhým náznakem sladkosti.Nutriční hodnoty / 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2464 kJ / 589 kcal |
Tuky: | 40 g |
z toho nasycených: | 24,1 g |
Sacharidy: | 51 g |
z toho cukry: | 50,8 g |
Vláknina: | 0 g |
Bílkoviny: | 6,1 g |
Sůl: | 0,22 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílá čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.