GRIZLY Arašídový krém s bílou čokoládou 500 g
Kód: G02.WCD5Detailní popis produktu
GRIZLY Arašídový krém s bílou čokoládou 500 gVlastnosti a výhody: Arašídový krém namíchaný s kvalitní bílou čokoládou v poměru, který uspokojí vaše chuťové pohárky a přitom si zachová skvělé nutriční hodnoty. Arašídy jsou všeobecně známé pro vysokou energetickou hodnotu, z poloviny jsou tvořeny tuky. Jedná se ale o tuky zdravé. Konzumace našeho burákového krému se vůbec nemusíte bát, samozřejmě v rozumné míře, protože je složené z na sucho pražených arašídů a jen zhruba ze čtvrtiny obsahuje kvalitní českou vysokoprocentní čokoládu.
Použití: Využití arašídové pasty s čokoládou je velmi univerzální. Můžeme se ho namazat na palačinky, na ovoce, přisladit jím smoothie nebo dochutit ranní kašičku. Mlsouni si na máslíčku mohou pochutnávat přímo ze lžíce. V neposlední řadě se dá ochucený krém využít i při pečení a tam se fantazii meze nekladou.
Administrativní zařazení: Suchá skořápkové plody.
Složení: Arašídy, bílá čokoláda: (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, laktóza, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a E476, vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR).
Výrobek neobsahuje palmový olej, přidané cukry ani oleje nebo sůl. Jedná se pouze o čistou kombinaci arašídů a čokolády v takovém poměru, abychom zachovali výbornou chuť a skvělé nutriční hodnoty.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem.
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Arašídový krém namíchaný s kvalitní bílou čokoládou v poměru, který uspokojí vaše chuťové pohárky a přitom si zachová skvělé nutriční hodnoty.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 422 kJ / 579 kcal |
Tuky: | 45,6 g |
z toho nasycených: | 10 g |
Sacharidy: | 31 g |
z toho cukry: | 18,7 g |
Vláknina: | 6 g |
Bílkoviny: | 19,4 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Arašídová másla |
---|---|
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.