GRIZLY Arašídový krém křupavý 100 % 500 g

Kód: G02.GPBC500-NEW
99 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Arašídový krém křupavý 100 % 500 g Arašídový krém s kousky burských oříšků má jemnou konzistenci a skvělou chuť. Nejdříve na sucho horkým vzduchem pražíme čerstvé arašídy, následně je meleme a pak přidáváme kousky buráků. Másla vyrábíme každý týden v malých sériích, díky tomu můžeme zaručit výjimečnou kvalitu u každého kusu. Vyzkoušejte i arašídový krém jemný 500 g. Pokud máte rádi ochucené ořechové krémy, máme pro vás arašídový krém slaný karamel, čokoládový s kokosem a malinami anebo s belgickou čokoládou.  K čemu arašídové máslo používat? Burákové máslo můžete použít na mnoho způsobů. Dochuťte s ním smoothie nebo proteinové koktejly. Rychlou svačinku vykouzlíte, když zkombinujte nakrájené ovoce s arašídovým krémem. Použijte v kuchyni při pečení sušenek, muffinů nebo do ranní kaše.​ Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody. Složení: Pražené jemně mleté arašídy s nasekanými kousky 100 %. Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky. Země původu: Česká republika. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem. Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.   Arašídové máslo křupavé je vyrobené z na sucho pražených arašídů. Jen čisté mleté buráky s malými křupavými kousky a žádné další příměsi.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 457 kJ / 587 kcal
Tuky: 49,7 g
z toho nasycených: 6,5 g
Sacharidy: 21,3 g
z toho cukry: 4,9 g
Vláknina: 8 g
Bílkoviny: 24,4 g
Sůl: 0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Arašídové krémy a arašídová másla
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: