GRIZLY Arašídová mouka 1000 g

Kód: G02.GAMP1
119 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Arašídová mouka 1000 g

Vlastnosti a výhody: Mouku z našich kvalitních nasucho pražených odslupkovaných arašídů vyrábíme sekáním, drcením a mletím do sypké konzistence. Mouka je bohatá na bílkoviny, vlákninu a zdravé tuky a je vhodná na pečení. Myslete ale na to, že arašídová mouka saje vodu mnohem více než ta klasická, takže je vhodné při pečení s ní používat více tekutých surovin, než jste zvyklí.

Použití: Arašídová mouka skvěle poslouží při dochucování ovesné kaše nebo smoothie. Můžeme ji přidávat do zálivek na salát, používat ji místo strouhanky při smažení, jako posypový materiál při výrobě jemného pečiva nebo s ní zahušťovat polévky. Největší využití má ale bezpochyby v oblasti pečení, arašídovou moukou můžeme nahradit tu klasickou nebo ji s ní namixovat. Skvěle chutná například v dortech, roládách, muffinech ale i v domácích chlebu.


Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
Složení: Podzemnice olejná nasucho pražená 100%
Země původu: USA, Argentina, Indie, Čína
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)


Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
Nasucho pražená arašídová mouka má světle hnědou barvu, vysoký obsah bílkovin a sacharidů a je skvělá na pečení. Dodá každému receptu lahodnou burákovou příchuť.







































Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2609 kJ / 623 kcal
Tuky: 52 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 9 g
Sacharidy: 24 g
z toho cukry: 6 g
Vláknina: 8,2 g
Bílkoviny: 25 g
Sůl: 0,1 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Natural arašídy
BALENI: 1000 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: