Focaccia bezlepková 220 g BIO SCHNITZER
Kód: C01.610069Detailní popis produktu
Složení
Kukuřičný škrob* 41 %, voda, přírodní rýžový kvásek* (rýžová mouka*, voda), slunečnicový olej*, kukuřičná mouka* 3 %, slupky ze semen psyllia*, hrachový protein*, lněná mouka*, droždí*, dextróza*, mořská sůl, jablečné otruby*, zahušťovadla: guarová guma*, xantanová guma; bylinky* 0,1 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy sezamových semínek, sóji, lupiny a vajec.
Skladování
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečivo bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.259 kg |
EAN: | 4022993047073 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>901kJ/214kcal. Tuky:4,4g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,4g. Sacharidy:37,0g. z toho cukry:0,5g. Vláknina:7,3g. Bílkoviny:3,0g. Sůl:1,3g</p> |
Složení produktu: | Kukuřičný škrob* 41 %, voda, přírodní rýžový kvásek* (rýžová mouka*, voda), slunečnicový olej*, kukuřičná mouka* 3 %, slupky ze semen psyllia*, hrachový protein*, lněná mouka*, droždí*, dextróza*, mořská sůl, jablečné otruby*, zahušťovadla: guarová guma*, xantanová guma; bylinky* 0,1 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy sezamových semínek, sóji, lupiny a vajec. |
Minimální trvanlivost: | 91 |
Certifikační organizace: | DE-ÖKO-003 |
EANs: | 4022993447309, 4022993047073 |
Návod k použití: | Vychutnejte si tak, že nezabalený chléb upečete asi 10 minut v předehřáté troubě na 200 °C nebo ho rozkrojíte napůl a opečete. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 901 kJ / 214 kcal. Tuky: 4,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 37,0 g. Z toho cukry: 0,5 g. Vláknina: 7,3 g. Bílkoviny: 3,0 g. Sůl: 1,3 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.