Falafel bezlepkový 160 g BIO BAUCK

Kód: C01.241003
49 Kč –8 %
Falafel bezlepkový 160 g BIO BAUCK
49 Kč –8 % 45 Kč 281,30 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Směs na přípravu falafelu. Falafel je jídlo oblíbené v arabském středomoří, které se připravuje především z cizrny. Tato směs na falafel je certifikována jako bezlepková a je v biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs na přípravu falafelu. Falafel je jídlo oblíbené v arabském středomoří, které se připravuje především z cizrny. Tato směs na falafel je certifikována jako bezlepková a je v biokvalitě.

Značku Bauck založil již v roce 1932 Eduard Bauck. Následující generace dále rozvíjely podnik, který se nachází na Lüneburském vřesovišti. Kromě původního zemědělství firma působí také v oblasti sociální, v pekařině, vlastní tři zemědělské obchody, větrné mlýny a věnuje se výzkumu i vzdělávání. Ve společnosti momentálně pracuje 140 zaměstnanců, kteří se podílí na výrobě produktů pro německé i zahraniční regiony.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. 

Složení:
Cizrnová drť*, cizrnová mouka*, jedlá mořská sůl, kmín*, petržel*, česnek*, koriandr*, bílý pepř*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování:
Skladujte v suchém a chladném místě.

Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek - směs na přípravu hotového pokrmu.

Země původu:
Mimo EU

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Obsah balení zalijte 250 ml vroucí vody a dobře promíchejte. Nechte 15 minut odstát. Poté vytvarujte do požadovaného tvaru a fritujte na oleji.

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 0.183 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1418 kj / 338 kcal
Tuky: 6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 43 g
z toho cukry: 2,8 g
Bílkoviny: 18 g
Sůl: 2,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: