Dárková krabice – srdce, čokoláda, káva, mandle
Kód: J01.1533Související produkty
Detailní popis produktu
Známe to všichni – občas nám už prostě ze všeho tečou nervy. A přitom se tomu dá jednoduše předcházet. Stačí je pořádně obalit.
JANEK vám na nervy obalí do:
1) čokoládového srdce
... v kterém jsme spojili mléčnou, hořkou a bílou čokoládu. Takže ochutnáte JANKA se vším všude.
2) kávy Ta naša... nekyselá
... od našich kamarádů z moravské pražírny COFFEESPOT. Díky jemným oříškovým a čokoládovým tónům (to my rádi, že jo) se hodí na takovéto domácí popíjení.
3) tabulky hořké čokolády
... abyste se nám v té vší sladkosti neutopili. Tahle 64% čokoláda voní, křupe a zároveň se pomalu rozplyne na jazyku.
4) mandlí obalené v mléčné čokoládě
... Mandle obalené v té nejlepší mléčné čokoládě zasypané cejlonskou skořicí.
Balit? Umíme!
Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce.
- Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás.
- Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly.
- Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče.
- Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.
Co vás často zajímá?
Jak dlouho mi vydrží:
- pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
- tabulková / bean to bar čokoláda? Doporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
- nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.
Jak dlouho trvá vygravírování vlastního vzkazu na krabičku?
- Krabička s gravírováním je obvykle hotová za 2 až 3 dny.
Jak skladovat JANKOVY dobroty?
- Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!
Jak dlouho budu na objednávku čekat?
- Chvilku. Doručení je rychlé – balíček u vás bude obvykle do 2 až 3 dnů. Více o možnostech dopravy.
Ještě se neznáme?
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- bez palmového oleje
- bez lepku
- bez barviv
- bez sojového lecitinu
- ta nejčistší čokoláda
- závislost na pořádné čokoládě
Čokoládové srdce | Káva Ta naša... nekyselá | Hořká čokoláda | Obalené mandle | |
Ingredience | Kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka. | Brazílie Pantano Buriti, Brazílie Cemorrado Chocolate | Kakaová hmota (64 %), kakaové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka. | Mléčná čokoláda (kakaová hmota (34 %), kakaové máslo, sušené mléko, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka), mandle (33%), skořice. |
Hmotnost | 80g | 250g | 85g | 150g |
Ceková hmotnost: 565 g
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárkové balení |
---|---|
Hmotnost: | 0.57 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.