Čirok loupaný 500 g BIO PROBIO
Kód: C01.110085Detailní popis produktu
Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná plodina pro zpestření vašich příloh, rizot, polévek i salátů. Čirokové bílkoviny si zamilují vegetariáni, vegani i makrobiotici. A říká se o čiroku, že funguje jako skvělý antioxidant a chrání naše buňky proti stárnutí. Objevte sílu a odolnost čiroku!
Složení: 100 % čirok loupaný BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie: 1516 kJ / 358 kcal
Tuky: 3,1 g z toho nasycené nemastné kyseliny: 2,7 g
Sacharidy: 70,4 g z toho cukry: 2,5 g
Vláknina: 3,5 g
Bílkoviny: 10,4 g
Sůl: 0,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní obiloviny - otruby, pšenice, polenta, špaldová kaše |
---|---|
Hmotnost: | 0.509 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 14 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1516kJ/358kcal. Tuky:3,1g. z toho nasycené mastné kyseliny:2,7g. Sacharidy:70,4g. z toho cukry:2,5g. Vláknina:3,5g. Bílkoviny:10,4g. Sůl:0,4g</p> |
Složení produktu: | Čirok loupaný*. produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 122 |
Země původu: | Evropská unie |
EANs: | 8595582419118, 8595582419125 |
Návod k použití: | Čirok propláchněte a předem namočte na cca 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě. Doba vaření je proměnlivá, cca 15-25 minut. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1516 kJ / 358 kcal. Tuky: 3,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7 g. Sacharidy: 70,4 g. Z toho cukry: 2,5 g. Vláknina: 3,5 g. Bílkoviny: 10,4 g. Sůl: 0,4 g. |
Skladování: | Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.