Bujon zeleninový kostky bezlepkový 126 g BIO CENOVIS

Kód: C01.440105
65 Kč
Bujon zeleninový kostky bezlepkový 126 g BIO CENOVIS
65 Kč 56 Kč / ks 444,40 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Veganský bezlepkový zeleninový bujón vhodný k dochucování polévek a omáček v biokvalitě. Obsahuje bambucké máslo a droždí. Neobsahuje izolovaný glutamát sodný, ztužené tuky, ani umělá aromata.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Veganský bezlepkový zeleninový bujón vhodný k dochucování polévek a omáček v biokvalitě. Obsahuje bambucké máslo a droždí. Neobsahuje izolovaný glutamát sodný, ztužené tuky, ani umělá aromata.

Profesionální kuchaři většinou nemají bujony v lásce, ale je prostě někdy přijdou vhod. A koneckonců obsahují jen suroviny, které by člověk do pokrmu stejně přidával - sůl, bylinky a koření, tuk.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

 

Složení:
Jedlá mořská sůl, bambucký tuk*, kukuřičný škrob*, glukózový sirup*, mrkev* 2,8 %, kvasničný extrakt, cibule* 1,6 %, pórek* 1 %, bylinky* (listy libečku*, petržel*), koncentrovaná zeleninová šťáva* (mrkev*, cibule*), koření* (kurkuma*, muškátový květ*, libeček*, fenykl*), karamelizovaný cukr*, dýňový prášek* 0,1 %, slunečnicový olej*, česnek*. *BIO

Skladování:
Skladujte v suchu a chladu.

Legislativní zařazení:
Dehydratovaný výrobek - bujón

Země původu:
EU / Mimo EU

Certifikace:
CZ-BIO-001

BIO:
Ano

Příprava / určení:
Rozpusťte 1 kostku v 0,5 l vroucí vody. Ideální ochucovadlo polévek, omáček, dušených pokrmů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady na vaření a pečení - droždí, bujóny, kypřící prášky, hrašky, vanilka
Hmotnost: 0.142 kg
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 24 kj / 6 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 0,4 g
z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 1,08 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: