Bohemsca Mošt jablko a hruška 50%/50% 5 l
Kód: G02.BMJH5LSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Bohemsca Mošt jablko a hruška 50%/50% 5 l 100% ovocný mošt. Jablko 50%, hruška 50%. V Bohemsca 100% moštu najdete jen to nejlepší a nejšťavnatější české a slovenské ovoce. Bohemsca, to je ovoce s láskou pěstované, v ten správný čas sklizené a lisované za studena.Bohemsca je jedinečná, neředěná chuť přírody bez přidaného cukru a bez použití koncentrátu. Tyto mošty obsahují 100% ovoce ošetřené pouze pasterizací a tak zůstane zachována ta nejlepší chuť zpracovaných ovocných plodů . Bohemsca, to je ta pravá šťavnatá chuť ovoce a zdraví. Pasterizované. Bez konzervantů, enzymu, přidaného cukru, umělých přísad. 5 l moštu =8 kg ovoce V souladu s legislativou se 100% šťáva vůbec nedoslazuje, nekonzervuje a ani nepřibarvuje. 1 l šťávy je vyroben z cca 1,6 kg čerstvého ovoce. Přítomnost sedimentu je charakteristickým znakem produktu a je zcela nezávadná. Chuť jednotlivých šarží se může lišit v závislosti na sklizni a odrůdě. Před otevřením protřepejte. 200 ml této šťávy = 1 porce ovoce. Dle potravinové pyramidy bychom měli konzumovat denně 4-5 porcí ovoce. Doporučujeme: Děti – cca 300 ml v průběhu dne a doporučujeme ředit vodou. Dospělí – okolo 500 ml v průběhu dne a doporučujeme ředit vodou. Diabetici – mošt obsahuje přirozeně se vyskytující cukry ze použitého ovoce. Bez přidaného cukru. Složení: Jablečná štáva 50 %, hrušková šťáva 50 %. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě po otevření zkonzumovat nejlépe do 3 týdnů. Je důležité, aby byl ventil stále zalitý šťávou. 100% ovocný mošt. Jablko 50 %, hruška 50 %. V Bohemsca 100% moštu najdete jen to nejlepší a nejšťavnatější české a slovenské ovoce.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 182 kJ / 43 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 9,9 g |
z toho cukry: | 9,3 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovocné |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
BALENI: | 5 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.