Veganské špagety s kešu parmazánem

20230529_212029

 

Veganské špagety s rajčatovou omáčkou a kešu parmazánem

Tento recept je velmi jednoduchý, rychlý a vynikající. Jistě ho ocení i lidé bez omezení, kteří občas chtějí odlehčit jídelníček.

Potřebujeme:497025_bio-passata--drcena-rajcata-rapunzel-410-g

1/2 balíčku špaget
Naložená rajčata (nakrájela jsem na menší kousky, ale můžete použít i passatu)
1 cibule
3 stroužky česneku
čerstvá bazalka
Lžíce datlového sirupu
sůl, pepř
Olivový olej 

Na olivovém oleji orestujeme dozlatova cibulku a česnek nakrájený nadrobno. Přilijeme nakrájená naložená rajčata, chvilku povaříme, přidáme najemno nakrájenou bazalku a dochutíme sladidlem, solí a pepřem.

Kešu parmazán:20230531_222417

100g kešu oříšků
3 lžičky lahůdkového droždí
1 lžička soli

Kešu rozmixujeme a přidáme droždí a sůl. 

Můžete vyzkoušet některou z našich hotových omáček na těstoviny a ulehčit si tak práci ještě více.

Dobrou chuť Vám přeje Muuw!