Veganské špagety s rajčatovou omáčkou a kešu parmazánem
Tento recept je velmi jednoduchý, rychlý a vynikající. Jistě ho ocení i lidé bez omezení, kteří občas chtějí odlehčit jídelníček.
1/2 balíčku špaget
Naložená rajčata (nakrájela jsem na menší kousky, ale můžete použít i passatu)
1 cibule
3 stroužky česneku
čerstvá bazalka
Lžíce datlového sirupu
sůl, pepř
Olivový olej
Na olivovém oleji orestujeme dozlatova cibulku a česnek nakrájený nadrobno. Přilijeme nakrájená naložená rajčata, chvilku povaříme, přidáme najemno nakrájenou bazalku a dochutíme sladidlem, solí a pepřem.
Kešu parmazán:
100g kešu oříšků
3 lžičky lahůdkového droždí
1 lžička soli
Kešu rozmixujeme a přidáme droždí a sůl.
Můžete vyzkoušet některou z našich hotových omáček na těstoviny a ulehčit si tak práci ještě více.
Dobrou chuť Vám přeje Muuw!